Raasiku Kool saavutas aasta kool 2024 konkursil II koha!

Žürii hinnete ja rahvahääletuse tulemuste põhjal sai aasta kooliks 2024 Jõhvi gümnaasium. Tiitli saaja selgus täna, 03. juuni hommikul ETV hommikusaates “Terevisioon”.

Teise koha aasta kooli konkursil sai Raasiku kool, millele järgnes Tallinna Püha Johannese kool.

Selle aasta konkursi keskne teema oli mitteformaalse õppe seostamine erinevate õpikogemustega väljaspool tavapäraseid koolitunde. Kokku kandideeris tiitlile 24 kooli, alates suurtest gümnaasiumitest lõpetades väikeste maakoolidega. Esmase valiku kõikide saadetud konkursitööde hulgast tegi žürii.

Žüriisse kuulusid muusik ja Setumaa hariduselu edendaja Lenna Kuurmaa, aasta kool 2022 tiitli võitnud Läänemaa Ühisgümnaasiumi direktor Gina Metssalu, Laura Kõrvits ERR-ist, Lasse Rihard Sissas Eesti Õpilasesinduste Liidust, Kätlin Valge haridus- ja noorteametist ning Maris Raimets haridus- ja teadusministeeriumist.

Täname kõiki kaasaelajaid ja meie tunnustajaid! Tunneme saavutatu üle uhkust ja soovime aasta kool 2024 võitjale palju õnne!

Pikemalt saab uudisest lugeda SIIN.