Harjumaa koolidevahelised talvised meistrivõistlused kergejõustikus 2024

Tänavused Harjumaa koolidevahelised talvised meistrivõistlused kergejõustikus toimusid 19. märtsil, asukohaks traditsiooniline Lasnamäe kergejõustikuhall. 

Raasiku Kool oli esindatud kuni 5. klasside poiste ja tüdrukute vanuseklassis 60m jooksus, 600m / 400m jooksus, kaugus- ja kõrgushüppes. 6.-7. klasside poiste ja tüdrukute vanuseklassis 60m jooksus, 600m / 1000m jooksus, kõrgus- ja kaugushüppes ning poistel ka kuulitõukes. 

Kuni 5. klassi poiste arvestuses tõi koolile kõrgeimad kohad 4. klassi õpilane Gerd, kes saavutas kaugushüppes 3. koha tulemusega 4.25 meetrit. Fotol küll 2. koha diplomiga, kuid tuleb välja, et korraldajad tegid tulemusi vaadates vea. Oma teisel alal, kõrgushüppes, jäi Gerd 8.-10. kohta jagama kõrgusega 1.20 meetrit. 

Kaheksa parema sekka pääses ka 6. klassi õpilane Mattias 1000 meetri jooksus, ajaga 3.25,52 minutit. 

Ülejäänud osalejad jäid oma tulemustega küll kümne parima seast välja, kuid on nüüd uue võistluskogemuse võrra rikkamad. 

Kõik tulemused on leitavad Harjuspordi kodulehelt.