Võrkpallihooaeg 23/24

Harjumaa koolidevahelised meistrivõistlused võrkpallis said Raasiku Kooli jaoks avapaugu 7. veebruaril 7.-9. klasside poiste võistlustega Kiili spordihoones. Raasiku Kooli oli esindamas kaks võistkonda, kõige rohkem õpilasi 7. klassist. Kokku oli võistlemas 21 võistkonda. Raasiku Kool 1 (sinised) saavutas 18. koha ning Raasiku Kool 2 (punased) 20. koha. 

Nädalake hiljem, 15. veebruaril jõudis võistlusjärg 7.-9. klasside tüdrukute kätte. Seekord oli Kiilis võistlemas suisa 26 võistkonda ning Raasiku Kooli tüdrukud mängisid ennast 20. kohale. 

Enne vaheaega jõudsid ka kuni 6. klasside poisid koolidevahelised võistlused maha pidada. 20. veebruaril koguneti taaskord Kiili spordihoonesse, kus 14 võistkonda omavahel võrkpallis mõõtu võtsid. Tänu väiksemale osalejate arvule said poisid natukene pikemalt ja rohkem mängida. Meie 6. klassi poisid tulid koju 8. kohaga.

Viimane etteaste jäi teha veel kuni 6. klasside tüdrukute võistkonnal. 7. märtsil asuti võistlustulle koos 25 teise võistkonnaga. Nagu poistel, nii said ka nooremate klasside tüdrukud mängida väiksema koosseisuga ja väiksemal platsil, kuid pingutus polnud neil sugugi väiksem kui 7.-9. klasside õpilastel. Meie tüdrukud mängisid ennast 22. kohale.

Võrkpalli üldarvestuses väiksemate koolide seas jäi Raasiku Kool 2. kohale.