Kostivere sõudepäev 2023

 

15. märtsil kutsus Kostivere Kool meid taaskord külla sõudepäevale, mida nad korraldavad juba 2015. aastast. Lisaks Kostivere ja Raasiku Koolidele osalesid ka Neeme, Loo ja Aruküla koolide õpilased. 

Raasiku Kooli olid esindamas 1.-9. klasside õpilased, peaaegu igast klassist kaks poissi ja kaks tüdrukut. 1.-3. klasside õpilased pidid sõudeergomeetril läbima aja peale 200m distantsi, 4.-5. klasside õpilased ja 6. klassi tüdrukud 300m distantsi ning ülejäänud 500m distantsi. 

Medalikohtadele sõudsid ennast Raasiku Koolist päris mitu õpilast. 3. koht saavutati nii 2. klassi tüdrukute kui ka poiste arvestustes. Poiste arvestuses jäädi ka jagama 1.-2. kohta. 3. koha medali sai kaela ka Gerd 3. klassi poiste arvestuses. 4. klassi tüdrukute arvestuses võidutses Nelli, kes püstitas ka võistluste uue vanuseklassi rekordi. Tema käes on endiselt ka 1. klassi tüdrukute rekord meie eelmisest Kostivere sõudepäeval osalemisest. 4. klassi poiste arvestuses võitis Oskar hõbemedali. 

6. klassi tüdrukute arvestuses sai Raasiku Kool taas 3. koha ning pronksmedal tuli ka 8. klassi tüdrukute ja poiste arvestustes. 3. koha saavutas ka 1.-6. klasside teatevõistkond, kust igast klassist pidi üks osaleja läbima sõudeergomeetril 200m distantsi.

Lisaks teenisime sõudepäevalt päris palju 4. kohti: 1. klassi poiste arvestuses, 3. klassi poiste arvestuses, 5. klassi tüdrukute arvestuses, 7. klassi tüdrukute ja poiste arvestustes, ning 9. klassi poiste arvestuses. 

Püstitati uusi rekordeid ka Raasiku Kooli siseselt. 200m sisesõudmise uus rekord tüdrukute arvestuses kuulub nüüdsest Marleenile (0.58,2 min) ja poiste arvestuses Gerdile (0.49,3 min) ning 300m tüdrukute rekord (1.07,3 min) on edaspidi Signe nimel. 

 

Kõiki Kostivere sõudepäeva tulemusi näeb SIIT.

Võistlustel tehtud fotosid saab vaadata SIIT.

 

Taaskord edukas päev ning tore võistluskogemus õpilastele!