Spot of Tallinn

3. juunil said aktiivsuskarika võitjad kätte oma auhinna, milleks oli Spot of Tallinna külastus.

Aktiivsuskarika süsteem sai Liikuma Kutsuva Kooli tiimiga loodud sügisel, et motiveerida klasse liikuma ja ühiselt tegutsema, et enda klassile punkte koguda. Punktide kogumine toimus erinevatest kooli üritustest osa võtmise läbi (spordiüritused, stiilinädal, mälumäng, matemaatikanädal jne) ja suur osa oli ka õuevahetundidest osa võtmisel. Punkte anti üldiselt vastavalt sellele, mitu protsenti klassi õpilastest üritusest osa võttis, kuid mõne ürituse puhul oli ka erandeid.

Esimene vahekokkuvõte toimus detsembris, kus 1.-5. klasside arvestuses võitis 2. klass ning 6.-9. klasside arvestuses 6. klass. Õpilased said endale vaheauhinnana spordijoogi ning “aktiivsuskarika” rändkarika kujul endale klassi hoiule. Jaanuarist alates oli kõikidel klassidel taas võimalik punkte koguma hakata ning mai viimasel reedel kuulutati välja, kellele rändkarikad edasi lähevad. 1.-5. klasside arvestus oli võistlus väga tasavägine 2. ja 3. klassi vahel, kuid 2. klassil õnnestus siiski karikas enda kätte jätta ning 6.-9. klasside arvestuses võitis ülekaalukalt taas 6. klass.

Peaauhinda käidi nautimas, nagu juba öeldud, 3. juunil Spot of Tallinnas. 2. ja 6. klass jagati kohale jõudes klasside järgi kaheks grupiks. 2. klass alustas tõukeratastel ning 6. klass akrobaatikaalal. Instruktorite juhendamisel mängiti erinevaid mänge ning õpiti batuudil hüppama ja tõukeratast erinevatel radadel kasutama. Tunni möödudes toimus tegevuste vahetus ning seejärel said õpilased omakorda veel ühe tunnikese meelepärast tegevust teha.

 

Oli meeleolukas päev ning õpilased olid oma auhinna üle väga õnnelikud.