Murdmaateatejooks ja spordipäev

 

Selja taga on sportlik nädal.

17. mail toimusid Harjumaa koolidevahelised võistlused murdmaateatejooksus, kus osalesid ka meie kooli võistkonnad kuni viiendate klasside poiste ja tüdrukute, 6.-7. klassi poiste ja tüdrukute ning 8.-9. klasside poiste arvestustes. Pika võistluspausi järel oli noorematele osalejatele Kolgaküla metsade vahel jooksmine esimene kogemus, kuid vanemate õpilaste seas oli neid, kellele sealsed mäed juba tuttavad. Tüdrukud läbisid 500 meetrise ringi ning poisid igaüks 1000 meetrise raja. 

Kuni 5. klasside arvestuses saavutasid nii tüdrukud kui ka poisid 10. koha. 6.-7. klasside arvestuses saavutasid tüdrukud 8. ja poisid 9. koha ning 9. klassi poisid jooksid Raasiku Kooli oma vanusegrupis 6. kohale.  

 

19. mail toimus kooli staadionil spordipäev. 1.-6. klassi õpilased alustasid spordipäeva meeleoluka soojendusega kell 9 ning suundusid seejärel erinevaid alasid sooritama. Kavas oli 1.-3. klassi õpilastele 40m jooks, kaugushüpe, pallivise ja 400m jooks ning 4.-6. klassi õpilastele 60m jooks, kaugushüpe, pallivise ja 800m jooks. Autasustati iga ala kolme parimat poissi ja tüdrukut 1.-3. ja 4.-6. klasside arvestuses. 

Nooremate autasustamise ajal alustasid spordipäeva aladega ka 7.-9. klasside õpilased, kelle võistlusaladeks olid 60m jooks, kaugushüpe, pallivise, kuulitõuge ja 1km jooks. Medalid said kaela samuti iga ala kolm parimat poissi ja tüdrukut. 

Täname kõiki osalejaid tublide soorituste eest ning kohtunikke oma osa eest!