Nädala eelinfo 2. – 6. mai

  • 25. aprilli ajaleht Õhtuleht kirjutas: „ Parima minifirma tiitlit püüdis täna kümme 7. – 9. klassi õpilasfirmat üle Eesti. Kolmanda koha ja rahva lemmiku tiitli pälvis Raasiku kooli minifirma Lindla, kes valmistab rombikujulisi vineerist lindude pesakaste ja söögimaju. Õpilaste eesmärk on pöörata tähelepanu loodushoiule ja loodust säästvale kasutusviisile. Tiimiliikmed on Jandro Pärna, Kert Sinik, Pjotr Pitšugin ja Rudi Kivimäe ning õpilaste juhendaja on Marge Aasalaid.“

Kiidame suure pingutuse ja pühendunud töö eest tublisid õpilasi ja nende juhendajat!

  • Esmaspäeval 2. mail teeme veel viimast korda süsteemset covid – kiirtesti, peale seda testimine ainult vajaduspõhine. Kui keegi tunneb end haigena, võib tulla ise küsida testi juhtkonna kabinetist.
  • 1. – 3. mai 9. klass lõpureisil koos õpetaja Reelika ja õpetaja Lauriga.
  • 2. – 6. mai toimub KIVA nädal.
  • Teisipäeval 3. mail kell 14.20  läheb 8. klass ettevõtlusõppe raames Mistra – Autexi Raasikul.
  • Kolmapäeval 4. mail  9. klassile Kehra Gümnaasium tutvustus.