Raasiku Kool on Liikuma Kutsuv Kool (LKK uudiskiri #1)

 

1. veebruaril liitus Raasiku Kool Liikuma Kutsuvate Koolide võrgustikuga. Oleme nüüd üks 176 Liikuma Kutsuva Kooli seast. Juba paar aastat oleme teinud samme õpilaste liikumisvõimaluste suurendamiseks ning Liikuma Kutsuva Kooli võrgustik annab meile veel rohkem ideid ja võimalusi, kuidas õpilaste liikumisaktiivsust tõsta. 

Esimesed sportlikud ettevõtmised Liikuma Kutsuva Koolina toimusid veebruari lõpu poole, enne vaheaega. 17.veebruaril käisid 6.-9. klasside õpilased Kõrvemaal suusatamas. Ilm oli küll vihmane, kuid suusarajad sõidetavad ning pakkusid head võimalust nii algajatele kui ka edasijõudnutele ennast suuskadel natukene liigutada ja oma suusatehnikat täiustada. 

        

22. veebruaril oli 4.-9. klassi õpilastel uisupäev. Vahetustega käidi Aruküla uisuväljakut testimas ning oma tasakaalu ja uisutamise oskuseid proovile panemas. Lumine ilm ja libe jää pakkusid rõõmu nii väiksematele kui ka suurematele õpilastele. 

      

Järgmiste sammudena Liikuma Kutsuva Koolina soovime kaasata kooli LKK tiimi ka lapsevanemate ja õpilaste esindajaid, et edendada liikumisaktiivsust ka teisi vaatepunkte arvestades. Samuti jätkame õuevahetundide populariseerimist ja erinevate võimalustega rikastamist ning erinevate spordiürituste korraldamist.

Liikuma Kutsuva Kooli kohta saab täpsemalt lugeda nende kodulehelt: https://www.liikumakutsuvkool.ee/