Nädala eelinfo 15.-19. november

Soovime toredat isadepäeva kõikidele isadele ja vanaisadele!

  • Täna tuli koolile info, et koolid on vabad otsustama kiirtestimise edasise korralduse üle. Me peame vajalikuks jätkata kiirtestimisega, edaspidi toimub see 2 korda nädalas (esmaspäeviti ja neljapäeviti). Kuna juhistes on veidi ebakõlasid, oleme iga kord, kui meil on olnud positiivne kiirtest, võtnud ühendust terviseametiga ja nad andnud erinevaid soovitusi, mõnikord saadetakse klass koju ja mõnikord mitte. Seega, palume lapsevanematel olla valmis, et mõnikord saadame ühe õpilase positiivse kiirtesti puhul klassi koju ja mõnikord mitte (seal on mitmeid argumente, testide arv, eelnevate päevade kokkupuuted jne).
  • Tuletame meelde, et 1. detsembril saate esimese trimestri hinded, kõik on veel võimalik!
  • Pimedal ajal kanname helkurit!