Nädala eelinfo 8.-12.november

  • 1. nädala testimine on möödunud edukalt. Positiivne testitulemus oli vaid ühel lapsel, kes hiljuti haiguse läbi põdes. Õpilasi, kelle vanemad testimisest keeldunud on, on 11. Lapsed saavad testimisega väga edukalt hakkama. Kuna testipakendid on suured (25 tükki ühes pakis) ja teste saadetakse koolidele väikestes kogustes (täna on nt olemas poole esmaspäevased testid), siis jätkame ka järgmisel nädalal sellega, et testime koolis mitte kodus. Järgmise nädala kohta on info, et jätkub samasugune kõigi laste ja töötajate testimine nagu sel nädalal.
  • Õpilased peavad kandma koolis sisejalanõusid. Lisaks oleme kodukorras kokku leppinud, et õpilase riietus koolis on viisakas. See tähendab, et Raasiku Kooli õpilane ei käi tavalisel koolipäeval koolis dressides.
  • Algklasside õpilasesindus tõstatas küsimus 1.-4. klassi õpilaste meisterdamise huviringi kohta, kui meil on 1.-4. klassi õpilasi, kes on huvitatud meisterdamisest, palun andke sellest teada oma klassi õpilasesinduse esindajale.
  • Aira Jõõts raamatukogust kutsub 1.-4. klassi lapsi Raamatuklubisse. Kellaaeg ja päev täpsustumisel! Soovijatel märku anda huvijuhile!
  • Õpetaja Merlit asendavad hetkel – õp Reelika T. (matemaatika, majandus 3.kl ja loodus 5.kl), õp Katrin (eesti keel, loodusõpetus 3.kl), õp Ave (tööõpetus, inimeseõpetus 3.kl), õp Mari-Liis (kunstiõpetus 3.kl)
  • Kovisiooni jätkukoolitusel veebis 8. novembril 13.00 – 16.15 osalevad õp Maarja, õp Merike, õp Piret, õp Elen, õp Reelika T., õp Katrin.
  • Kaardistame olukorda ja palume täita küsimustiku: https://forms.gle/exp7QA4bLsXKn2ck8

Esmaspäeval jätkame kontaktõppega koolimajas!