Nädala info 1.-5.märts

Märtsikuus õpivad koolis 1.-4. klassi õpilased ja 5.-9. klassi õpilased on distantsõppel. Esimesel märtsi nädalal on KÕIK 5.-9. kl õpilased kodus, et viia kontaktide arv kaheks nädalaks (koos vaheajaga) nii madalaks kui võimalik. Märtsi teisest nädalast tulevad konsultatsioonideks kooli õpilased, kes vajavad lisatuge.

Nii kaua kuni 9. klassi kooli ei lubata, siis jätkame tavapärase tunniplaaniga.

1. Veebitunnid leiate tunniplaanist hiljemalt eelmise koolipäeva kell 17.00 ja õppimise tunniks saate hiljemalt koolipäeva hommikul kell 8. Arvutiklassi kalender on kättesaadav siit:  https://calendar.google.com/calendar/embed?src=raasikukool.edu.ee_oqji5hvvem07n5fnsnneaep7qo%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FTallinn ja kooli kodulehelt. Õppeülesanded on e-koolis ja Google Classroomis.

2. Esmaspäeval toimub klassijuhatajatund, kus kõigil õpilastel on võimalus oma klassijuhataja käest küsida küsimusi järgneva õppeperioodi kohta.

3. 1.-4. klassini on tunniplaani muudetud nii, et kõikidel klassidel on maksimaalselt 5 tundi. Koolibussid käivad peale 5. tundi. Väikse bussi ringiaegu on muudetud, suur buss sõidab tavapäraselt.  Väikse bussi graafik:  13.25 Haljava 13.45 Tehase 13.55 Parila Bussis peaksid lapsed kandma maske.

4. 1.-4. klass sööb hajutatult kahes vahetunnis; 5.-9. klassi KÕIKIDELE õpilastele on ette nähtud toidupakk, toidupakke jagame 1.-2. märtsil ja 15.-16. märtsil. 1. märtsil kell 16.00-18.00 ja 2. märtsil kell 7.30-10.00. Toidupakis on mõned kiiremini riknevad tooted, seega palume neile kindlasti järele tulla. Kes toidupakki kindlasti EI SOOVI, andke märku siin:  https://forms.gle/wMc9eHkj5ooyhjA19 5. klassi õpilased saavad koos toidupakkidega matemaatika õpikud ja töövihikud.

5. 1. ja 2. klass õpivad I korrusel oma klassides; 3. klass üleval matemaatika klassis ; 4. klass vene keele klassis.

6. 1. ja 2. klass tulevad kooli aula uksest, 3. ja 4. klass liiguvad peauksest. Vahetundide ajal tuleb viibida oma klassis või liikuda vajadusel oma korrusel.

7. Pikapäevarühm toimub 1. klassi õpilastele, nende endi klassis kuni bussini. 2. klassi õpilased saavad oma klassis bussi oodata reedel.

8. Oleme juba ühendust võtnud nende peredega, kes vajavad õppimiseks kooli sülearvutit. Arvutid jagatakse teile esmaspäeval, 1. märtsil koolist kell 8.00-15.00. Arvutite jagamisega tegeleb Õnnela Metsaorg või koolijuht. Kui keegi vajab veel sülearvutit, siis palun andke sellest teada klassijuhatajale.

Soovime kõigile vanematele kannatlikku meelt, lastele järjepidevust ja jõudu veel viimaseks suuremaks pingutuseks enne kevade tulekut!