Nädala info 15.-19. veebruar

Uuel nädalal jätkub õppekorraldus nagu sel nädalal.

1. Hommikupudru söömine toimub registreerimise alusel. Lapsed on seda juba päris ilusti teinud. Eelmisel päeval puudujad ilma ei jää. See tagab, et putru hommikul väga palju raisku ei läheks.

2. Esmaspäeval kell 12.20-13.35 osalevad 7. klassi õpilased projektis: Disaini oma kooliruum.

3. 16. ja 17.02 lähevad 6.-9. klasside õpilased Kõrvemaale suusatama.  Keskuse külastuse ja transpordi eest tasub kool, kel vaja suuski laenutada, siis laenutus maksab 3 eurot. Täpsem info kehalise kasvatuse õpetajalt.

4. Meie 8. klassi õpilasfirmad osalevad õpilasfirmade virtuaallaadal 13.02, info siin:  http://www.ja.ee/sundmused/lahenevad-sundmused/555-eesti-opilasfirmade-laat-2021.html ja Solarise Keskuses toimuvad MEKA-l, 21.02.  5. 17.02 kell 18.00 toimub erakorraline hoolekogu koosolek koolikiusamise ennetamise teemadel.

6. 19.02 toimuvad Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamise üritused, hommikul lipu heiskamine, 1.-4. klassile mõeldud maastikumäng 4. tunni ajal 5.-9. klassile mõeldud maastikumäng 5. tunni ajal. Info koolipäeva täpse lõpu kohta selgub esmaspäeval.

7. Hip-hip-hurraa, kõikidele tublidele stiilinädalal osalejatele! Oli äge näha koolimaja mõnel päeval mütsidega kaetult, teisel päeval triibulise ja kolmandal päeval sokilisena.

 

Hea lapsevanem, kui vestled oma lapsega sellest, kuidas tal koolis läheb ja selgub, et lapsel on muresid, siis oleme tänulikud, kui annad nendest muredest teada ka lapse klassijuhatajale.