Kokkuvõte sisekergejõustikust

Tulenevalt COVID-19 mõjutustest ja seatud piirangutest toimusid kevadel ära jäänud Harjumaa koolidevahelised meistrivõistlused sisekergejõustikus novembris ning mitmes osas. 8.-9. klasside õpilased käisid Lasnamäe sisekergejõustikuhallis võistlemas 12. novembril ning kuni 5. klasside ja 6.-7. klasside õpilased 19. novembril. 

8.-9. klasside tüdrukute arvestuses võeti osa 60 ja 600 meetri jooksudest ning kaugus- ja kõrgushüppest. Poisid olid esindatud kuulitõukes, kaugus- ja kõrgushüppes ning 1000 meetri jooksus. Kuulitõukes ja kõrgushüppes pääsesid poisid esimese kuue sekka. 

19. novembril võistlesid kuni 5. klasside ning 6.-7. klasside poisid ja tüdrukud. Kuni 5. klasside õpilaste võistlusalad olid kaugus- ja kõrgushüpe, 60 meetri ja 300/600 meetri jooksud. 6.-7. klasside poistel ja tüdrukutel oli lisaks ka kuulitõuge. 

Viie parima hulka pääses Raasiku Kool 6.-7. klasside arvestuses tüdrukute kaugushüppes, kuulitõukes ja poiste kaugushüppes. 4. koht saavutati samas vanusegrupis tüdrukute 600m jooksus ja kõrgushüppes ning hõbemedali teenis Kristjan 6.-7. klassi poiste kõrgushüppes. 

Põhikoolidevahelises arvestuses saavutas Raasiku Kool kogutud punktide põhjal 3. koha. 

Täpsem tulemuste protokoll on nähtaval Harjumaa Spordiliidu kodulehel.