Kokkuvõte rahvastepallist

Harjumaa koolidevahelised meistrivõistlused rahvastepallis on Raasiku Kooli jaoks selleks korraks läbi saanud. Koroona olukorrast lähtudes oli tänavune rahvastepallihooaeg natukene teistsugune ning mõjutas oluliselt osalevate koolide arvu, kuid üldplaanis võistlused toimusid ja osavõtt oli võimalik.

4.-5. klasside poiste ja tüdrukute võistluste läbiviimine jaotati alagruppide kaupa erinevate koolide vahel, sest selles vanusegrupis on igal aastal kõige rohkem osalevaid koole. C-alagrupi mängud peeti 3. novembril Raasiku Spordihoones, osalesid kuue erineva kooli õpilased. Raasiku Kooli poisid ega tüdrukud alagrupist edasi ei pääsenud ning kokkuvõtvat kohta ei oska samuti öelda, sest osad alagrupid on veel mängimata. 

Kuni 3. klasside poiste rahvastepallivõistlused toimusid 11. novembril Kehras. Võistkondi oli osalemas 15 ning Raasiku Kool saavutas 8. koha. Nädal hiljem toimusid Kehras kuni 3. klasside tüdrukute võistlused. Meie kool saavutas väga tubli 3. koha. Medalivõistkonnas olid: Gretlin, Piibe Marie, Heleri, Alyssa, Kerstin, Lorhin-Lidia, Nelli, Maily ja Anette-Kristi.