Virtuaalne Jüriööjooks

Tänavune jüriööjooks toimus teisiti kui eelnevatel aastatel. Teatepulga klassikaaslasele ulatamise asemel pidi iga osaleja etteantud jooksudistantsi uhkes üksinduses läbima ning oma jooksu mõne liikumisrakendusega jäädvustama. Joosta sai enda valitud pinnasel ja rajal ning endale sobival ajal 23. aprillil. Jooksu lõppedes saadeti tõendusmaterjal jooksu kohta kehalise kasvatuse õpetajale, kes nendest kokkuvõtted tegi.

Ideaalis oleks iga klassi esindanud 3 poissi ja 3 tüdrukut, kuid tegelikkuses oli võistkondi keerulisem kokku saada ning see mõjutas ka kohtade jagunemist.

1.-3. klassi õpilased pidid igaüks jooksma 200 meetrit. Nende klasside arvestuses jagunesid kohad järgnevalt:

I koht 2. klass (Mattias, Gretlin, Heleri, Marvin ja Piibe Marie)

II koht 1. klass (Robin, Maily, Nicolas, Itiliis ja Oskar)

III koht 3. klass (Kelis, Ardo, Lisandra ja Robin)

4.-6. klassi arvestuses joosti 500 meetrit:

I koht 6. klass (Florin, Jandro, Kristjan, Helerin ja Keitlin)

II koht 4. klass (Emma, Luka, Karolin, Joosep ja Andri)

III koht 5. klass (Patrick, Kreetel ja Martin)

7.-9. klasside arvestuses jooksis igaüks 800 meetrit. 9. klass näitas, et võtavad antud võimalustest viimast olles ainsana esindatud 3 poisi ja 3 tüdrukuga. 9. klassile (Mayro, Marko, Raimond, Hanna Veronika, Liis ja Saara) läks ka esikoht. Autasustatud saab ka 7. klassi üksik esindaja. 8. klass andis loobumisvõidu.

Kõik jüriööjooksul osalejad olid tublid ning aitäh, et aitasite kaasa sellise teistmoodi tehtud ürituse toimimisele. Loodame, et ka auhinnad ühel hetkel jooksjateni jõuavad.