Võrkpallihooaeg

Harjumaa koolidevahelised meistrivõistlused võrkpallis alustasid oma hooaega tänavu 21. jaanuaril 7.-9. klasside poiste võistlusega. Kiilis oli osalemas 16 kooli ning Raasiku poisid saavutasid 13. koha. Võistkonnas olid: Mayro, Marko, Egert, Oliver, Aleksandr, Karl Erik ja Gregor. 

Kuni 6. klasside poisid astusid Kiilis järgmistena võistlustulle ning seda 13. veebruaril. Osalemas oli 14 kooli ning Raasikul õnnestus see 14. koht endale napsata. Võistkonna moodustasid: Rudi, Kristjan, Kert, Jandro, Tristan ja Jandro.

Kuni 6. klasside tüdrukud võistlesid Kiilis pea nädal hiljem, 19. veebruaril. Saavutati samuti 14. koht, kuid osalevaid koole oli seekord 19. Võistkonna moodustasid: Aleksandra, Ellen, Karola, Helerin, Mille-Sofie, Jette ja Britta.

Harjumaa koolidevaheliste võrkpalli meistrivõistluste kompleksarvestuses saavutas Raasiku Põhikool põhikoolide arvestuses 12 kooli seast 8. koha.