3.-5. klasside jalgpalliturniir

14. veebruaril toimus Raasiku spordihoones loovtöö raames 3.-5. klasside õpilaste jalgpalliturniir. 

Turniiri jaoks moodustati 3.-5. klasside õpilastest 8 võistkonda. Võistkonnad tehti loosiga. Tiimid jagati kahte alagruppi, mõlemas alagrupis oli 4 tiimi. Alagruppides oli punktisüsteem, kus võit andis 3, viik 1 ja kaotus 0 punkti. 

Alagruppide kolmas- ja neljas koht läksid otse kohamängudele ja kahjuks oli nende turniir siis läbi. Alagruppide esimene ja teine koht pääsesid poolfinaali. Poolfinaali kaotajad hakkasid kolmanda ja neljanda koha peale mängima, võitjad aga said edasi finaali.

 Poolfinaali mängud venisid pikaks penaltite tõttu ja turniir jäi ajakavast maha, mistõttu toimus finaalmäng planeeritust hiljem. Esimese ja teise koha mäng siiski peetud sai ning turniiri võitjaks osutus võistkond, kuhu kuulusid Patrick, Ardo, Kenert, Sten, Markus, Karmen ja Jelizaveta. Autasustati 1.-3. koha saajaid.

 

Võistluse korraldajad: Aleksandr, Janar ja Egert