Rahvastepallihooaeg

Selle õppeaasta Harjumaa koolidevahelised meistrivõistlused rahvastepallis algasid 4.-5. klassi tüdrukute võistlustega Kiilis 31. oktoobril. Võistlustel osales 32 kooli ning Raasiku Põhikooli tüdrukud saavutasid 5. koha. Võistkonna moodustasid: Jennifer, Anna-Liisa, Karmen, Karolin, Kristin, Emma, Sandra, Lidia ja Kreetel.

4.-5. klasside poisid astusid võistlustulle 6. novembril, võistlused toimusid taaskord Kiilis. Osalevaid koole oli seekord 34 ning Raasiku poisid saavutasid 13. koha. Võistkonna moodustasid: Mattias, Kristjan, Patrick, Siim, Heinrich, Johan, Luka, Andri ja Jako. 

Järgmised võistlused rahvastepallis toimusid 13. novembril Kehras kuni 3. klassi poistele. Osalemas oli 28 kooli ning Raasiku Põhikoolile taaskord 13. koht. Võistkonnas olid: Tomi, Robin, Mattias, Greg, Mairold, Kennet, Henri, Rainis ja Ardo.

Kuni 3. klassi tüdrukute võistlused toimusid samuti Kehras, 19. novembril. Osalemas oli 22 kooli ning Raasiku võistkond saavutas väga tubli 3. koha. Võistkonna moodustasid: Gretlin, Ann, Lisandra, Anelle, Sandra, Piibe, Signe, Heleri ja Kerstin. 

Võistlustel osalenud 2. ja 3. klassi tüdrukud pääsesid ka Eesti Koolispordi Liidu 1.-3. klasside Dumle rahvastepalli piirkonnavõistlustele, mis toimusid 13. detsembril Viljandi spordihoones. Raasiku Põhikooli tüdrukud naasesid võistlustelt 4. kohaga. 

Harjumaa rahvastepalli kompleksarvestuses saavutas Raasiku Põhikool neljalt rahvastepallivõistluselt saadud tulemuste põhjal põhikoolide arvestuses 4. koha (25st koolist).