Klassidevaheline tantsuvõistlus

Eelmisel reedel, 29. novembril toimus spordisaalis klassidevaheline tantsuvõistlus. Algklassid õppisid selleks puhuks ära õpetaja poolt ette näidatud tantsunumbri ning ülejäänud klassid mõtlesid tantsunumbri välja ise. Tantsumuusika valikul oli vaja lähtuda võistluse teemast “Suurimad hitid”. 

Ühte klassi võis esindada kuni kaks tantsunumbrit ning nii oli žüriil hinnata 11 esitust. Žürii koosseisu kuulusid Reelika Turi, Raivo Napp ja Moonika Rosar. Parimad tantsunumbrid valiti kolmes arvestuses 1.-3. klass, 4.-6. klass ja 7.-9. klass. 

1.-3. klasside arvestuses meeldis žüriile kõige rohkem 2. klassi esitus. 4.-6. klasside seas valiti parimaks 4. klassi tantsukava ning kõige vanemas kooliastmes osutus lemmikuks 8. klassi esinemine. 

Lisaks anti välja eriauhinnad ühele 1. klassi ning ühele 4. klassi õpilasele, kes paistsid silma oma esinemisjulguse poolest. 5. klassi poisid said eripreemia kaasahaarava esituse eest ning 9. klassi tüdrukud oma tantsulugude eest. 

Hoolimata väljajagatud auhindadest olid kõik esinejad väga tublid, sest tegid suurt tööd tantsukava mõtlemisel ja õppimisel ning julgesid oma kava terve kooli ees esitada.

2.klass