Kooli külastas Kaja Kallas

8. ja 9. klassile käis eile rääkimas Kaja Kallas. Ta rääkis maailma digitaliseerumisest ning inimese rollist ja väljakutsetest selles protsessis. Kaja Kallas rõhutas, et me kõik peame ise olema väga eneseteadlikud ning targad, et valida õiged reageeringud sotsiaalmeedia ning tehnoloogia kasutamiseks. Huvitava mõttena tõi ta välja, et iga kord, kui inimene on millegi jaoks loonud roboti, kaotab ta ise mingi oskuse. Tööstusrevolutsiooni ajal olid robotid loodud asendama meie füüsilist jõudu, täna oleme loonud robotid, et asendada mõistust. Kuhu me niimoodi teel oleme?

Kaja esitlus siin lingil, esitluse sees ka soovitatud kirjanduse nimekiri. See nimekiri on huvitav! Õpilased võivad kommentaarides jagada näiteid, kuidas teile Kaja Kallase mõtted tundusid.
https://prezi.com/…/eesti-digitaliseerub-mis-juhtub-tookoh…/