Õpetajate päev

Tähistasime õpetajate päeva, aitähh õpetajad, et olete ja jaksate! 9-klass tegi õpetajatele mõnusa puhkepäeva ja tegelesid terve kooli õpetamisega ise. Lisaks sellele korraldasid kaks aktust ja väikese humoorika sketshi õpetajatest. Tellitud oli tort, valmistatud kaunid kaardid ja iga õpetaja sai pika roosi. Kes teeb see jõuab! Õpetajatele oli tundide ajal töötuba Kati Oravalt ja sisse astus ka ootamatu külaline poliitmaastikult!
Aktusel kõlasid laulud mudilaskoori esitlusel: Anu Röömel Õpetajale
Märt Hunt Õpetajale
Anu Röömel Lõbusad noodid
Lisaks esinesid solistid:
Darja laul ” Kaugel ära” Piret Laikre, Marek Sadam
Jenniferi laul “Kui vaid soovin” Airi Liiva
Hardi laul ” Tahan vabana minna” Alen Veziko
Sketshi autor Angela ja täiendused/kärped 9. klass. 

Pildid leiad siit.