EV 100

Raasiku koolis tähistati kodumaa juubelit terve rea toredate ettevõtmistega. Nii mõnigi tegevustest küll veel jätkub, kokkuvõte toimunust aga on järgmine:

  • 5. – 9. klassi poisid valmistasid laualippe iga meie kooli klassiruumi jaoks ning ka endale koju lauale ehk siis 100 lippu. Samuti hakkasid poisid meisterdama lindude pesakaste , kastid on plaanis valmis saada märtsi lõpuks, siis ka õige aeg neid üles panema hakata – 100 pesakasti
  • tüdrukud meisterdasid õp.  Mairikaga 100 rinnaroosi, mis on kingitud juubelinädala alguses  koos tervituskirjakesega meie valla koolide pedagoogidele, rahvamaja ja raamatukogu juhatajatele ning vallavalitsuse naisperele
  • Fotonäitus “100 ilusat hetke” on üleval koolimaja koridorides. See koosneb täpselt sajast fotost. Ilusaid hetki on viimase kümne aasta jooksul olnud loomulikult märkimisväärselt rohkem, näitusel vaid killuke sellest.
  • õpilased  meisterdasid “heade soovide liblikaid”
  • T 20. veebruaril toimusid tantsu ja mänguvahetunnid algklassidele, sest mis sünnipäev see ilma tantsuta on.
  • K 21. veebruaril sõitsime kogu kooliperega Kõrvemaale suusa- ja kelgupäevale. Algklassid vallutasid kelgumäe, vanemad õpilased aga nautisid imeilusat talvist loodust ning suusatasid tublisti. Peale tevisesporti sõime kõik koos hernesuppi ning vastlakuklit. Kogu päeva võiks kokku võtta pealkirjaga  “100 tervisespordi hetke ja 100 ilusat vaadet”
  • N 22. veebruaril toimus mitu erinevat ettevõtmist – õpetajad Merike ja Laur koostasid 5. -9. klassi võistkondadele Eesti teemalise mälumängu, õp. Heliga tegime “Eesti laulu” hindamist ning  koostöös raamatukoguga toimus “Raamatukogukohvik”, algusega 13.00 kus tehti lastele eesti sümboolikaga näomaalinguid, vanemate klasside noored lugesid ette “Rehepappi”, toimus ka luule lugemine ning avatud oli heategevuslik kohvik.
  • R 23. veebruaril – kooli tulles kattis iga klass endale pidulaua oma klassiruumi, sättisid ka ennast pidulikuks. 8.-9. klassi noortel toimus enne aktust vestlusring riigikoguliikme Tanel Talvega. 9.30 koguneti aulasse ning toimus pidulik aktus. Esinesid meie kooli lauljad, luuletuse lugejad, muusikakooli bändid, sõna võtsid ka Tanel Talve ning Juta Asuja. Aktuse lõpus toimus nüüd juba traditsiooniks saanud ühtelaulmine. Saalist lahkudes sai iga õpilane osa pidulikust kätlemisest “esinduspaariga”, kelleks olid Liis ja Andre 9. ndast klassist. Järgnes pidulik einestamine klassiruumides, mis said hommikul valmis seatud.
PALJU ÕNNE ARMAS KODUMAA,  PALJU ÕNNE MEILE KÕIGILE!