Kultuuritegija 2024 ja õpetajate tunnustamine

Raasiku Valla aasta Kultuuritegija 2024 on Raasiku Kool!

Möödunud õpetajatepäeva valguses tänati ja tunnustati Raasiku Kooli õpetajaid järgmiselt:

Piret Kangur
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pikaaegse panuse eest Raasiku koolis ja lasteaias. Oled õpetaja, kes loob turvatunde nii õpilastele kui kolleegidele, olles neile toeks ja märgates nende vajadusi. Aitäh Sulle südamega tehtud töö eest!

Aet Jõesuu
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pikaaegse panuse eest Raasiku Koolis. Oled õpetaja, kellele Raasiku Kooli vilistlased tänutundega tagasi mõtlevad, kui saavad end eesti keeles ja kirjanduses keskkoolis teiste seas tugevalt tunda. Aitäh Sulle järjepideva ja tugeva töö eest eesti keele ja kirjanduse õpetajana!

Heli Karu
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pikaaegse panuse eest Raasiku Koolis. Oled õpetaja, kes paneb iga lapse ja ka täiskasvanu uskuma, et kõik on võimalik. Lood läbi muusika Raasiku kogukonda. Aitäh Sulle südamega tehtud töö ja eeskujuks olemise eest!

Linda Wrobel
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pikaaegse panuse eest Raasiku Koolis. Sinu tööde ja tegemiste variatiivsus, samuti pikk panus Raasiku koolis ja lasteaias, on imetlusväärne. Möödunud 28 aastale, läbi erinevate rollide, lisab värve Sinu tänane roll Liikuma Kutsuva Kooli meeskonna aktiivse õpetajana. Aitäh Sulle pika ja värviküllase panuse eest Raasiku Koolis!

Epp-Maria Kreintaal
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pühendusega tehtud töö eest. Oled õpetaja, kes kasutab ainetunnis kõiki võimalusi, et õpilaste silmaringi laiendada, praktilist meelt ja loogilist mõtlemist arendada ning julgustada õpilasi nii iseenda kui ka teiste eest paremini hoolt kandma. Aitäh Sulle südamega tehtud töö eest!

Kärt Vainura-Teeäär
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pühendusega tehtud töö eest. Oled õpetaja, keda iseloomustab lause: “Kes teeb, see jõuab!” Inspireerid nii õpilasi kui ka õpetajaid ning oled eeskujuks üldõppe ja aktiivõppe meetodite kasutamisega. Aitäh Sulle südamega tehtud töö eest!

Eve Järvetar
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pikaaegse panuse eest Raasiku valla lasteaedades. Oled energiline õpetaja, kes innustab nii lapsi kui ka kolleege õppima ja avastama. Kolleegid hindavad Sinu jagatud ideid ja väärtuslikke kogemusi. Aitäh Sulle südamega tehtud töö eest!

Virve Rannamets
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pikaaegse panuse eest Raasiku Koolis. Oled imeline õpetaja ja kolleeg, kes teeb oma tööd suure südamega ning hoolitseb selle eest, et kõik Raasiku Kooli sõimerühma lapsed tunneksid end esmakordselt lasteaeda tulles turvaliselt ja hoitult. Aitäh Sulle pühendusega tehtud töö eest!

Reelika Virma
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind Liikuma Kutsuva Kooli meeskonna tulemusliku eestvedamise eest! Raasiku Kool on silmapaistvalt liikuv. Tänu Sinu töökusele, järjepidevusele ja meeskonda innustavale eestvedamisele pälvis Raasiku Kool Liikuma Kutsuva Kooli vapikooli tiitli. Aitäh Sulle pühendusega tehtud töö eest!

Inga Heinmets
Raasiku Kool tänab ja tunnustab Sind pühendusega tehtud töö eest! Sinu töö lisatuge vajavate õpilastega on imetlusväärne. Tuled toime mitmetasemelise õpetamisega ja leiad õpilastega kontakti, mida nad raskel hetkel vajavad. Aitäh Sulle südamega tehtud töö eest!