III kooliaste osales rahatarkuse veebikonverentsil „Kas mina juhin raha või juhib raha mind?“

Kas mina juhin raha või juhib raha mindSee on küsimus, mida peaksime kõik endale tihedamini esitama. 27. märtsil kell 12.00 – 14.30 toimus juba neljandat korda gümnasistidele ja põhikooli lõpuklassidele suunatud tipptasemel osalustasuta rahatarkuse veebikonverents „Kas mina juhin raha või juhib raha mind?“

Raasiku Koolist osalesid veebikonverentsil kõik III kooliastme õpilased. Aitäh õpetaja Kätlin Takkile konverentsil osalemise korraldamise eest! Aitäh kõikidele õpetajatele, kes konverentsi osas õpilasi juhendasid ja nendega konverentsil koos viibisid!

Konverentsi avas oma ettevõtjana tegutsemise looga Bolti kaasasutaja Martin Villig. Esinejate hulgas astus üles investor ja rahatarkuse jagaja Raivo Hein, kes kõneles investeerimise ABC-st.  Oma suhtest rahaga ja rahaasjade korraldamisest rääkis näitleja Elina Pähklimägi.

Paneelis arutasid edu aluseid ja ettevõtluse mõju finantskäitumisele mulluste edukate õpilasfirmade vedajad Karmo Liiv (Bikewise), Patrik Roostfeldt (ÕF PELA) ja Eliise Lehtsaar (ÕF Mossy). Sellest, kuidas suhtuda erinevatest allikatest pärinevasse infosse, kuidas kriitiliselt hinnata, mida tõsiselt võtta ja mida mitte ning nii ka pettuste ohvriks langemist vältida kõneles ajakirjanik ja kommunikatsiooniekspert Raul Rebane. Üritust modereeris tuntud TikTokker ja rahatarkuse huviline Andreas Melts.