Koolijuhi tervitus tarkusepäeva puhul

Tere, head õpilased, lapsevanemad ja kogukond!

Ilusat alanud õppeaastat meile kõigile! Täna oli rõõm taas kõiki koolipere liikmeid majas tervitada ning õpilasi näha.
Lisaks kõikidele headele endistele koolikaaslastele ja õpetajatele tervitasime kaheksat uut õpetajat, üht uut psühholoogi ning kahtteist uut õpilast 2.-9. klassist, rääkimata meie kahekümne viiest uuest 1. klassi õpilasest. Tere tulemast Raasiku Kooli kooliperre! Soovime teile sujuvat sisseelamist ja kodust tunnet meie keskel!

Täna keskendusime mõlemal aktusel sõnumile, et oleksime üksteise jaoks olemas, kuulaksime huviga kaaslast ning teeksime kõik endast oleneva selleks, et kõikidel meie inimestel oleks siin, meie Raasiku Koolis ja kogukonnas hea olla ning me oleksime märgatud, hoitud ja oluliseks peetud. Allkirjastasime üheskoos ka koolirahu lepingu. Lepingu sisuga on võimalik tutvuda Lastekaitse Liidu kodulehel aadressil https://koolirahu.lastekaitseliit.ee/et/leping/.

Lisaks rääkisime põgusalt sellest, et kõik, kõik on uus septembrikuus ja nii on uus ka meie hindamisjuhend, millega on võimalik tutvuda meie kooli kodulehel. Uus hindamisjuhend võimaldab nii õpilasel kui vanemal tulemustest paremini aru saada ning näha täpsemalt, millisel määral on õpilase õpitulemused saavutatud ja kus valdkondades vajab ta enam abi ja tuge või hoopis enam võimalusi pingutamiseks. Oleme kooliperega uueks lähenemiseks valmis ja usume kindlalt, et tekkinud ja tekkivad küsimused saavad peagi selgeks.

Aitäh, et olete meiega ja imelist 2023/24 õppeaasta algust!

Teie koolijuht
Triin Hallik