Playbox 2023 – “90ndad”

 

Kui I trimestri lõppu tähistasime tantsuvõistlusega, siis II trimestri lõpus, 10. märtsil, taaselustasime kooli playboxi korraldamise traditsiooni. 

Playbox seisneb mõne laulja/artisti/bändi jäljendamises valitud muusikapala(de) kaudu. Jätkasime 90ndate muusika lainel ehk osalemiseks pidi valima jäljendamiseks mõne loo 1990.-1999. aastate vahemikust.

Playboxi avasid 1K. klassi kolm julget õpilast Ice Cream’i “Helista mulle mobiilile” loo saatel. Lugu küll pärit 00ndatest, kuid esimesele klassile anti see andeks. 1P. klass jäljendas Üllar Jörbergi “Kutse tantsule” pala, mis rahva koheselt ka kaasa elama pani. 

2. klass tutvustas Iirimaa tüdrukutebändi B*witched lugu “C’est la vie” 3. klass osales playboxil kahe etteastega. Üks grupp esines “Macarena” saatel ning teine keeras volüümi juurde “Du Hast” looga.

4. klass tõstis meeleolu Anne Veskit “Hea tuju lauluga”. 5. klass räppis ja laulis järele Must Q “Karmi liini”, mis taaskord ka rahva kaasa haaras. Lisaks osales võistlusel ka 5. ja 6. klasside õpilased ühise etteastega “Ice ice baby”. 

“Bumble bee” loo saatel laulsid ja keerutasid laval jalga 7. klassi õpilased ja 9. klass etendas gängsterite paradiisi. Playboxi võistluse lõpetasid õpetajad, kes esitasid popurrii Backstreet Boys ja Spice Girls lugudest “I want it that way”, “Wannabe” ja “Everybody”.

Etteasteid oli hindamas žürii, kuhu kuulusid Heli Karu, Marju Kondratjev ja Andra Allik. Žürii ülesandeks oli valida välja parim etteaste 1.-4. klasside arvestuses ning 5.-9. klasside arvestuses. Algklasside seas valiti parimaks 1P. klassi etteaste ning 5.-9. klasside arvestuses 5. klassi esitus. Lisaks jagas žürii eripreemiaid ka kõikidele teistele osalejatele, et kõiki tubli töö ja julguse eest tunnustada saaksid. Pealtvaatajad said samuti oma lemmiku valida ning “publiku lemmik” tiitel läks 5.+6. klassi etteastele. 

Oli julgustav ja kaasaelav publik ning esinejad leidlike ja andekate etteastetega. Eriline tänu ka helimeestele, foto-ja videograafidele ning kõikidele teistele abistajatele.

Järgmisel aastal jälle!