Nädala info 25.-31.jaanuar

25. jaanuarist taastub kontaktõpe kogu koolile. Sellega seoses taastub tavaline tunniplaan. Sellest hoolimata palun hoolega jälgida oma tervist ning haiguse korral jääda koju. 

1. Majja sisenemine ja garderoob: 
1.-4. klass – aula uksest ja garderoob aulas
5.-9. klass – peauksest ja peagarderoob
Soovituslik on koolimajas kanda maski. 
Õpilased õpivad koduklassides. 4. klassi koduklass on taas oma koha peal.
2. Toitlustus
Hommikul saab hommikuputru 8.00-8.30
Toitlustus söögivahetundides 5-minutiliste vahedega.
3. Transport
Kõik liinid toimivad vanade graafikute alustel, mis on saadaval kooli kodulehel.
4. Õuevahetunnid
Õuevahetunnid on olulised klasside tuulutamise seisukohalt ning palume kodus ka sel teemal vestelda, kui üldse midagi õues teha ei taha, siis võib ka lihtsalt jalutada. Palun riietuda vastavalt termomeetrinäidule.
5. Pikapäevarühm toimub. 
6. Huviringide kohta võtab valitsus vastu otsuse enne veebruari algust. Ühtki kooli huviringi järgmisel nädalal ei toimu.
Muude huviringide puhul võtavad huviringide juhid ise lastega ühendust, kui need peaksid oma tegevust alustama.
7. Projektinädala üleskutse. 
8.-12. märtsil toimub koolis projektinädal. See tähendab, et tavapäraseid koolitunde ei toimu ja lapsed tegutsevad oma valitud projektiga terve nädala. Nt õpib üks grupp lapsi helitehnikuks, üks grupp lapsi õpib programmeerimist, üks grupp õpib erinevaid pille mängima. Oleme täna koostamas nimekirja erinevatest projektidest ning projektijuhtidest. Seega, kui sina lapsevanem, tunned, et tahaksid sellesse nädalasse panustada, siis palun võta ühendust meie huvijuht Liisiga ja leiame sulle väljundi. Osasid projekte veavad meie omad õpetajad, osasid välisjuhendajad.