Spordihoone avamine 25.09.2018

 

Spordinädal kulges meie koolis sel aastal eriti pidulikult, sest nädala tipphetk oli loomulikult uhiuue spordihoone meeleolukas avaüritus. Külalisi oli kokku tulnud palju, veidi alla 500 inimese. Vallavanem Andre Sepp tänas kõiki, kelle kaasabil spordihoone on valminud, meenega. Sõna võttis Raasiku Põhikooli direktriss Reelika Turi, kes rõõmuga andis enda lindilõikamise käärid Raasiku Põhikooli kehalise kasvatuse õpetajale Tiia Kroonmäele. Lindi lõikasid pidulikult läbi vallavanem Andre Sepp, Nordlin Ehituse esindaja Ülo Older, volikogu esindaja Tiina Rühka ja Raasiku Põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Tiia Kroonmäe.
Peale lindi lõikamist said sõna naabervaldade esindajad, kellest keegi hea sõna ja kingikotiga kitsi ei olnud. Samuti tulid uut spordihoonet tervitama kirikuõpetaja Jaan Nuga, spordiklubid ning Harjumaa spordiliit. Meeleoluka räpiga esines Garina Toomingas.
Peale piduliku osa lõppemist oli võimalus maiustada kringli ning kohaliku kaljaga ning kaasa elada kõigepealt laste saalihoki mängule, kus vastamisi läksid Raasiku Jokerid ja Kuusalu Kalev ning saalihoki showmängule, kus osapoolteks Raasiku Joker mehed ning Aruküla saalihoki naiskond Arenculle. Õhtu lõpetas ilutulestik.
Täname kõiki osalejaid ja kaasaelajaid ning kohtumiseni spordisaalis!

Pildid leiad SIIT .